Eveniment

Consiliul Concurenţei a lansat aplicaţia prin care utilizatorii pot monitoriza preţul carburantului

Consiliul Concurenţei a lansat aplicaţia prin care...

Autor: Răzvan Botea

02.07.2019, 00:05 714

Proiectul are o valoare totală de 300.000 de euro.

Consiliul Concurenţei a lansat plat­forma online unde utilizatorii au posi­bi­li­tatea să verifice preţul carburanţilor pe o rută aleasă sau în jurul unei locaţii alese. Plat­forma indică preţuri pentru beninză stan­dard, benzină premium, motorină stan­dard şi premium, Gaz Petrol Liche­fiat (GPL), dar şi staţiile de încărcare di­rectă.

„E un prim pas dintr-un proiect care are două etape. Este un proiect care ne-a luat un an de zile, cu fonduri bugetare des­tul de reduse şi o cooperare foarte bună a com­paniilor. Scopul este să creăm o facilitate pentru conducătorii auto să iden­tifice acele staţii de benzină din pro­xi­mitatea lor sau pe traseul ales, care le oferă preţul cel mai mic. Timpul de ac­tua­li­zare a preţurilor este foarte scurt, de câ­te­va minute“,a declarat Bogdan Chi­ri­ţoiu, preşedintele Consiliului Con­cu­ren­ţei, în cadrul evenimentului de lan­sare a plat­formei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO