Eveniment

Congresul PNL. Tabăra lui Florin Cîţu îşi proclamă victoria: 65% din voturi

Congresul PNL. Tabăra lui Florin Cîţu îşi proclamă...

Autor: Laura Buciu

25.09.2021, 17:46 1741

Tabăra lui Florin Cîţu îşi proclamă victoria la Congresul PNL. Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, la Aleph News, că premierul va învinge cu un scor de 65 - 70 la sută.

Europarlamentarul Rareş Bogdan, susţinător al lui Florin Cîţu, a declarat, la Aleph News, că încă nu are rezultatele finale ale numărării voturilor.

„Deşiam dat nişte cifre spre 65 - 67% se pare că am fost uşor pesimist. Unii delegaţi tăcuţi din sală au fost extrem de deranjaţi de faptul că au fost 4 - 5 filiale care au reacţionat extrem de agresiv la adresa discursului preşedintelui şi apoi nu l-au lăsat pe premierul României, Florin Cîţu, să vorbească. Asta a creat o stare de nervozitate şi inclusiv din voturile indecişilor - mă refer la Dan Motreanu, la Ilie Bolojan sau Sectorul 1, Sebastian Burduja, au plecat în bloc spre Florin Cîţu, deranjaţi de comportamentul celor 4 - 5 filiale ale noastre”, a spus Rareş Bogdan.

Europarlamentarul a spus că 91% dintre cei care au participat la Congresul PNL erau vaccinaţi, iar restul de 9% au intrat cu test PCR făcut vineri dimineaţa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO