Eveniment

Conferinţă ZF/BT Hello, Bucureşti! Microîntreprinderile şi firmele mici au 40% din numărul de salariaţi din economie

Autor: Dana Ciriperu

28.11.2019, 00:07 685

Ziarul Financiar şi Banca Transilvania organizează astăzi conferinţa „Hello, Bucureşti!“. Peste 170 de antreprenori şi-au spus până acum povestea la Afaceri de la zero, proiectul editorial realizat de ZF cu sprijinul BT.

Patru din zece locuri de muncă din România sunt create de o microîntreprindere sau de o companie mică, iar businessul generat de acest nucleu al economiei locale se îndreaptă spre 100 de miliarde de euro.

„Să fii antreprenor nu este un sprint, este un maraton“, spune Vlad Iorgulescu, care după opt ani petrecuţi colaborând cu firme din zona de design industrial din SUA şi China a pornit de la zero împreună cu fratele său Dragoş şi au dezvoltat compania Creative Pill, care se ocupă de consultanţă în design şi inginerie. În 2018, Creative Pill s-a apropiat de 500.000 de lei cifră de afaceri, iar planurile antreprenorilor sunt să realizeze un produs propriu „made in România“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO