Eveniment

Concluzie in cazul Erbasu

25.08.2004, 00:00 52



Procurorul Marian Capota, din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a declarat ieri presei ca, peste o saptamana, va da o solutie finala in ancheta privind moartea omului de afaceri Mihail Erbasu.



Mihail Erbasu s-a sinucis, in noaptea de 21 spre 22 iunie, probele indicand cu certitudine acest fapt. Procurorii au facut insa investigatii, pentru a stabili daca nu cumva motive financiare l-au determinat pe omul de afaceri sa recurga la acest gest. Astfel, Autoritatea Nationala de Control a inceput o actiune de verificare financiara la toate cele 13 firme din grupul Erbasu.



Raportul Autoritatii Nationale de Control (ANC) privind situatia financiara a grupului de firme apartinand familiei Erbasu releva ca omul de afaceri a inregistrat o serie de afaceri neprofitabile, iar grupul de firme avea datorii, ceea ce a generat "o presiune financiara foarte mare".



Surse judiciare au declarat ieri ca Mihail Erbasu ar fi recurs la gestul sau din cauza problemelor financiare pe care le inregistra firma sa de constructii. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO