Eveniment

Complexul Therme Bucureşti a avut peste 55.000 de vizitatori în două săptămâni

Complexul Therme Bucureşti a avut peste 55.000 de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

04.02.2016, 11:24 2840

Complexul de wellness bazat pe ape termale Therme Bucureşti a atras în primele două săptămâni de la deschidere peste 55.000 de vizitatori.

"Vom continua să facem investiţii în centru şi să îi adăugăm noi extinderi şi funcţionalităţi a declarat Stelian Iacob, administratorul Therme Bucureşti.

Astfel, zona Galaxy va beneficia de o serie de extinderi ce vor fi date în folosinţă începând cu luna martie şi până la finele lunii iunie. Cu o investiţie adiţională ce se va ridica la aproximativ 6 milioane de euro, până la mijocul verii, zona Galaxy va fi extinsă cu o piscină exterioară cu poolbar, un restaurant cu o capacitate de 500 de locuri, o zonă adiţională de relaxare cu 450 de şezlonguri şi un nou tobogan spectaculos, Sky River.

Zona Galaxy  cuprinde în prezent o piscină cu valuri şi 16 topogane clasificate pe categorii de vârstăTherme Bucureşti este împărţit în mai multe zone de relaxare şi anume Galaxy, The Palm şi Elysium.

The Palm este o zonă de relaxare cu palmieri, piscină interioară şi exterioară, jacuzzi şi piscine cu aromaterapie. Cea de-a treia zonă- Elysium- cuprinde şase saune şi o piscinăde relaxare. 

Therme Bucureşti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală de peste 30.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan.

Investiţia în Therme Bucureşti este realizată de A-Heat Group, concern cu sediul la Viena. Lucrările de construcţie a proiectului Therme Bucureşti au început la finele anului 2013, investiţia totală ridicându-se la aproximativ 50 de milioane de euro. Piscinele Therme au o capacitate de 1.500 de persoane simultan, iar de saunele centrului pot beneficia 300 de persoane în acelaşi timp. Toboganele au fost proiectate astfel încât să asigure distracţia pentru 6.500 de persoane pe oră, iar restaurantele au o capacitate totală de 700 de locuri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO