Eveniment

CJ Cluj a investit 55 milioane de lei în modernizarea unui drum judeţean de 32 km

Fioto> Shutterstock

Fioto> Shutterstock

Autor: Laurentiu Cotu

13.05.2021, 00:03 218

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat un proiect de infrastructură de peste 55 mil. lei (aproximativ 12 mil. euro), finanţat din fonduri europene, pentru modernizarea şi reabilitarea a 32 km din drumul judeţean DJ 109, sectorul fiind parte integrantă a Traseului Regional Transilvania de Nord - Drumul Bistriţei. Valoarea totală a proiectului „Drumul Bistriţei“ este de aproximativ 75,8 mil. lei, finanţarea europeană fiind asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

„Această investiţie derulată cu fonduri europene contribuie în mod semnificativ la creşterea calităţii vieţii cetăţenilor din cele patru comune, Răscruci, Borşa, Vultureni şi Aşchileu, dar şi la impulsionarea investiţiilor din zonă. În mod cert, acest drum judeţean de mare importanţă a devenit extrem de atractiv, valorile de trafic înregistrate în ultima perioadă confirmând această realitate“, a declarat Marius Mînzat, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

laurentiu.cotu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO