Eveniment

Circulaţie fără probleme pe şoselele din România în a doua zi a anului 2021

Circulaţie fără probleme pe şoselele din România în...

Autor: Petru Mazilu

02.01.2021, 09:14 56

Se circulă fără probleme sâmbătă dimineaţa, pe şoselele din România. Poliţia anunţă că nu sunt evenimente rutiere pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi. Doar în patru judeţe din Moldova este ceaţă, iar vizibilitatea este redusă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că sâmbătă dimineaţă nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Potrivit Poliţiei, pe principalele artere rutiere, autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, A4 Ovidiu-Agigea şi DN 1 Bucureşti – Braşov, carosabilul este uscat, vizibilitatea este bună şi nu este aglomeraţie.

Totuşi, pe mai multe şosele din judeţele Bacău, Galaţi, Vaslui şi Iaşi se semnalează ceaţă, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să conducă cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de siguranţă între maşini, să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante şi să folosească luminile de ceaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO