Eveniment

Circa 50 de avocaţi din toată lumea vin la Bucureşti să analizeze potenţialul economic al României

Radu Ionescu, partener fondator al casei de avocatura Ionescu şi Sava, reprezentant ABL în România

Radu Ionescu, partener fondator al casei de avocatura Ionescu şi Sava, reprezentant ABL în România

Autor: Cristina Roşca

17.05.2016, 18:57 1095

Organizaţia internaţională de companii de avocatură Alliance of Business Lawyers (ABL) vine la Bucureşti pentru a analiza oportunităţile de business din România şi din regiune. ABL organizează astfel în perioada 18-20 mai la Bucureşti o reuniune, o astfel de întâlnire având loc an de an într-o altă capitală din lume.

Evenimentul de la Bucureşti va fi organizat de ABL cu sprijinul casei locale de avocatură Ionescu si Sava şi va aduce pe piaţa locală peste 50 de reprezentanţi ai companiilor membre ABL. Aceasta din urmă reuneşte peste 900 de avocaţi, reprezentanţi ai unor companii internaţionale, astfel că la Bucureşti vor sosi delegaţii din ţări precum SUA, Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Chile, Brazilia, Dubai sau Cehia.

La eveniment vor fi prezenţi şi Manuel Costescu, secretar de stat pentru Investiţii Străine şi Partneriat Public – Privat, Marius Ghenea, antreprenor şi reprezentant al fondului de investiţii 3TS Capital Partners şi Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bucureşti.

Agenda de discuţii va cuprinde subiecte precum principalele oportunităţi pentru investitorii străini în perioada următoare în România, aspecte legale ale dezvoltării de business în România şi la nivel regional, impactul digitalizării şi tehnologizării la nivel de business general şi asupra business-ului caselor de avocatură.

ABL este reprezentată în România exclusiv prin avocatul Radu Ionescu, partener fondator al casei de avocatura Ionescu şi Sava, cu o istorie de peste un deceniu şi cu afaceri de 1,8 mil. euro în 2014. Printre clienţii casei de avocatură se numără Mercedes-Benz, Novartis, Angelini, Grupo Lar. Radu Ionescu este, din 2015, membru al board-ului ABL. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO