Eveniment

Cine vine marţi, 23 iunie, la videoconferinţa ZF – Patria Bank „Importanţa parteneriatelor în business. Dezvoltarea companiilor agro şi micro prin cooperare şi colaborare“?

Daniela Iliescu, CEO al Patria Bank şi membru în consiliile de administraţie ale Patria Bank şi Patria Credit, a fost activ implicată în monitorizarea investiţiilor fondurilor în sectorul serviciilor financiare, dar a coordonat şi servicii de audit şi consultanţă financiară pentru clienţi importanţi din domeniul bancar, leasing, companii de creditare şi de gestionare a activelor.

Daniela Iliescu, CEO al Patria Bank şi membru în consiliile de administraţie ale Patria Bank şi Patria Credit, a fost activ implicată în monitorizarea investiţiilor fondurilor în sectorul serviciilor financiare, dar a coordonat şi servicii de audit şi consultanţă financiară pentru clienţi importanţi din domeniul bancar, leasing, companii de creditare şi de gestionare a activelor.

Autor: Florentina Niţu

22.06.2020, 00:05 102

Daniela Iliescu, CEO al Patria Bank şi membru în consiliile de administraţie ale Patria Bank şi Patria Credit, cu vastă experienţă în domeniul financiar se numără printre speakerii prezenţi în cadrul video­conferinţei ZF „Importanţa parte­neriatelor în business. Dezvoltarea companiilor agro şi micro prin cooperare şi colaborare“?, ce va avea loc marţi 23 iunie.

De-a lungul carierei, ea a fost activ implicată în monitorizarea investiţiilor fon­durilor în sectorul serviciilor financiare, dar a coordonat şi servicii de audit şi consultanţă financiară pentru clienţi importanţi din domeniul bancar, leasing, companii de creditare şi de gestionare a activelor.

De asemenea, Codruţ Nicolau, director general adjunct, divizia comercială şi membru în consiliul de administraţie al Patria Credit, cu o experienţă de peste 20 de ani în banking, din poziţii de management în aria de vânzări corporate şi retail, dar şi Bogdan Alexan­drescu, manager al depar­tamentului agro al Patria Bank, cu o experienţă de business de peste 12 ani, vor participa la eveniment.

Ce au învăţat antreprenorii din criza coronavirusului şi cât de importantă va fi finanţarea businessului în această perioadă, dar şi care sunt schemele cele mai potrivite de finanţare în funcţie de mărimea afacerii şi de sectorul de activitate, vor fi teme abordate în cadrul videoconferinţei.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în finanţe publice şi finanţarea ministerelor economice, Alina Toma, preşedintele – director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, va fi prezentă în cadrul evenimentului. Totodată, Cristina Dumi­trescu, microfinance investment anager al Fondului European de Investiţii (FEI), care activează în sectorul financiar de mai bine de 20 de ani, va discuta la videoconferinţă despre investiţii, microfinanţări şi finanţări ale antreprenoriatului.

De la eveniment nu vor lipsi nici reprezentanţii statului şi, mai ales, antreprenorii, cei care pun lucrurile în mişcare. Adrian Pintea, directorul general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură, doctor în agronomie, va participa în calitate de speaker la eveniment.

Nicuşor Şerban, proprietarul Agroserv Măriuţa, compania din spatele brandului Lăptăria cu Caimac, din Drăgoeşti, judeţul Ialomiţa, ce deţine una dintre fermele de elită cu vaci Holstein de genetică aleasă, dar şi teren pe care îl cultivă atât pentru a asigura furajul animalelor, cât şi pentru a face profit din valorificarea producţiilor de cereale, porumb sau rapiţă, va fi prezent la video­conferinţă. În prezent, el lucrează 3.500 de hectare şi are 2.600 de animale, din care 1.050 de vaci la muls şi un grajd pe o suprafaţă de 13.500 de metri pătraţi.

De asemenea, Marius Chiric, fondatorul Landteknic M & N, ce administrează peste 700 de hectare în Buzău, Nicoleta Cioca, co-fondator al BioFresh Banat, un start-up care a pornit de la ideea de a aduce produse bio 100% în partea de vest a ţării şi de a readuce gustul legumelor proaspete, şi Ştefan Oprea, antreprenor şi specialist în tehnică vete­rinară, vor fii speakeri în cadrul video­conferinţei organizată marţi 23 iunie de ZF în parteneriat cu Patria Bank.

florentina.nitu@zf.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO