Eveniment

Cine sunt managerii care au câştigat bursele de EMBA oferite în 2021 de ZF şi WU Executive Academy

Alexandru-Marian Şoacăte, director adjunct al retailerului românesc Annabella, este marele câştigător al bursei de 27.000 de euro oferite de ZF şi WU Executive Academy pentru a urma cursurile programului de EMBA oferit de şcoala de afaceri austriacă la Bucureşti.

Alexandru-Marian Şoacăte, director adjunct al retailerului românesc Annabella, este marele câştigător al bursei de 27.000 de euro oferite de ZF şi WU Executive Academy pentru a urma cursurile programului de EMBA oferit de şcoala de afaceri austriacă la Bucureşti.

Autor: Adelina Mihai

16.06.2021, 00:07 2051

Un manager din cadrul reţelei româneşti de retail Annabella a câştigat bursa de EMBA de 27.000 de euro oferită de ZF şi şcoala de afaceri WU Executive Academy ♦ Cinci manageri din industrii precum IT, bunuri de larg consum sau textile, cu vârste între 31 şi 36 de ani, au obţinut burse cu valori cuprinse între 13.500 şi 17.000 de euro ♦ Costul programului de EMBA oferit de WU Executive Academy este de 39.000 de euro.

Alexandru Şoacăte, 36 de ani, un manager cu 12 ani de experienţă în domeniul retailului, a câştigat bursa de 27.000 de euro pentru a urma cursurile de EMBA organizate de şcoala de afaceri WU Executive Academy. În prezent, el este director general adjunct la Annabella, cea mai puternică afacere antreprenorială din retailul alimentar, care are peste 90 de magazine. Anterior, din 2009 până în 2020, el a lucrat pentru retailerul german Lidl, atât în România, cât şi în Marea Britanie. Absolvent al Facultăţii de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Alexandru Şoacăte spune că acesta este cel mai potrivit moment pentru el să urmeze cursurile unui program de EMBA.

„De mult am cochetat cu ideea să fac un EMBA, dar acum simt că e cel mai potrivit moment, pentru că sunt suficient de matur ca să aplic ceea ce vreau să învăţ. Am acceptat în acest moment provocarea oferită de angajatorul Annabella ca să îmi demonstrez că pot să conduc un business şi să îi pot ajuta pe proprietari să îşi dezvolte businessul sustenabil, pentru că avem o presiune şi o concurenţă foarte mare din partea retailerilor străini. Vreau să contribui la expansiunea acestui business. În plus, un program de EMBA mă va ajuta să suplimentez nevoia de a fi expus la nivel internaţional şi de a fi pus la curent cu ce se întâmplă pentru a lua cele mai bune decizii de business“, a spus Alexandru Şoacăte.

Mihaela Bozu, 36 de ani, head of digital products portfolio la Morningstar/ Sustainalytics, furnizor de servicii de cercetare pentru investiţii, şi Andreea Laura Morăreanu, 35 de ani, SAP Practice Lead la compania Infosys Consulting, sunt câştigătoarele a două burse în valoare de 17.000 de euro pentru a urma cursurile de EMBA oferite de WU Executive Academy.

Programul de EMBA al WU Executive Academy este prezent pe piaţa românească din 2006 şi are în prezent 329 de alumni. Costul programului este de 39.000 de euro şi se desfăşoară pe o perioadă de 16 luni.

Anul acesta, ZF şi WU Executive Academy au mai acordat patru burse în valoare de câte 13.500 de euro fiecare, iar acestea au fost obţinute de: Alexandru Cătălin Mihăilă, 37 de ani, head of marketing and digital management la Henkel - Beauty Care Retail (bunuri de larg consum), Alexandru Mihai Ticamera, 31 de ani, HPE business development manager la Network One Distribution (distribuţie IT&C), Vlad Turcanu, 36 de ani, finance & operations director la Elsima (industria textilă) şi Noemi Tautu, 33 de ani, general manager & partner, Boco Prime IT (IT).

Programul de educaţie managerială oferit de WU Executive Academy în Bucureşti are o triplă acreditare (AACSB, AMBA şi EQUIS). În 2020, şcoala de afaceri a început o nouă serie a WU Executive MBA Bucharest cu 33 de studenţi români şi străini, reprezentând un număr record de aplicanţi de la lansarea programului, în 2006.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO