Eveniment

Cine sunt cei mai de succes tineri manageri, premiati de BUSINESS Magazin la Gala Tinerilor Manageri de Top 2011

Cine sunt cei mai de succes tineri manageri, premiati de BUSINESS Magazin la Gala Tinerilor Manageri de Top 2011

Autor: BUSINESS Magazin

01.06.2011, 09:27 2378

BUSINESSMagazin a premiat, marti seara, cei maide succes tineri manageri din Romania si a lansat a sasea editie acatalogului 100 Tineri Manageri de Top, intr-o gala care a reunit300 de lideri ai mediului de business.

- Cel mai de succes tanar manager - servicii financiare: IoanaGheorghiade, Director executiv de Project Finance la BCR. In varstade 35 de ani, Ioana Gheorghiade coordoneaza o directie esentiala deactivitate a bancii: finantarea marilor proiecte din energie siinfrastructura.

- Cel mai de succes tanar manager - IT&C: Daniel Nicolescu,CEO al Gecad ePayment. La 35 de ani, Nicolescu este seful celui maimare procesator de plati online cu cardul din Romania.

- Cel mai de succes tanar manager - piete industriale: LiviuVornicu, National Sales Manager la Philip Morris. Dupa ce a fostmanager de government affairs in Centrul Operational al PhilipMorris International din Lausanne, Vornicu, in varsta de 33 de ani,a preluat recent functia de National Sales Manager la Philip MorrisRomania.

- Cel mai de succes tanar manager - piete de consum: RazvanDiratian, Director general al companiei Avon Romania & Moldova.La 35 de ani, Diratian lucreaza direct cu 100 de angajati. Indirectinsa se ocupa de activitatea a peste 300 de oameni, iar bugetuladministrat se ridica la cateva zeci de milioane de euro.

- Cel mai de succes tanar manager - alte servicii: Fady Chreih,Director executiv al Regina Maria. Bancher de cariera, Fady Chreih,in varsta de 29 de ani, a ajuns sa lucreze in clinici privatepentru a retrai experienta din banci din anii buni ai economiei:dezvoltare, creptere, oportunitati.

Vedeţi şi celelalte premii oferite deBUSINESS Magazin pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO