Eveniment

Cine este tânăra din România care va reprezenta Elveţia la Eurovision 2017

Cine este tânăra din România care va reprezenta...

Autor: Corina Zamfir

06.02.2017, 17:56 684

Petroşanca Miruna Mănescu va reprezenta Elveţia în concursul Eurovision 2017 pe scena de la Kiev, cu piesa “Apollo”, pe care o cântă alături de trupa Timebelle.

Grupul Timebelle a câştigat votul de încredere al telespectatorilor din Elveţia şi va avea ocazia să cânte la cea de-a 62-a ediţie a concursului international Eurovision.

“Am câştigat! Voi reprezenta Elveţia la Eurovision alături de trupa mea iubită Timebelle. Sunt foarte mândră. Simt că meritele îmi sunt în sfârşit recunoscute. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor dragi care ne-au susţinut. Sper din suflet că şi România va începe să susţină artiştii pe care îi are. Mulţumesc Cristallini pentru rochia superbă care mi-a adus atât de mult noroc. Ne vedem in mai la Kiev!”, a scris Miruna Mănescu pe pagina ei de Facebook.

Trupa Timebelle este formată în prezent din vocalista Miruna Mănescu, toboşarul Samuel Forster şi Emanuel Daniel Andreiescu care cântă la pian şi saxofon.

Sursă foto: SRF

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO