Eveniment

Chestionarele SEMI-ONLINE, sau cum pot bucureştenii să participe la recensământ

Chestionarele SEMI-ONLINE, sau cum pot bucureştenii să participe la recensământ

Autor: Mediafax

28.10.2011, 14:22 576

Persoanele din Bucureşti care nu au fost luate în evidenţă la recensământ pot opta pentru completarea chestionarelor semi-online, au declarat vineri reprezentanţii Institutului Naţional de Statistică, în cadrul unei conferinţe de presă.

Directorul de statistică demografică, Ştefan Trică, a prezentat vineri într-o conferinţă de presă procedura de completare a formularelor de către persoanele care nu sunt găsite uşor la domiciliu de către recenzori.

Metoda este valabilă doar pentru Bucureşti, a spus acesta.

Persoanele care aleg să facă recensământul online sunt obligate să trimită un email la primăria de care aparţin şi să-şi anunţe intenţia de a fi luate în evidenţă.

Persoana trebuie să acceseze pagina www.recensamantromania.ro la secţiunea Instrumentar, de unde pot fi descărcate formularele de recensământ. Formularele vor fi completate cu toate caracteristicile, documentele fiind postate pe site-ul recensământului, acolo unde sunt şi nomenclatoarele, instrucţiunile şi ghidurile de completare.

După completare, formulare pot fi transmise prin poştă, scanate şi transmise pe email sau depuse la Primărie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO