Eveniment

Cheltuielile românilor pentru educaţie digitală s-au ridicat la 1,8 mld. dolari anul trecut. „Dacă anul 2020 a fost mai mult unul de explorare şi acomodare privind mediul online şi interacţiunile pe care le putem avea cu ajutorul platformelor digitale, ne aşteptăm ca în viitor aceste lucruri să devină o normalitate“

Elena Gheorghe, country manager PayU România:  în prezent sunt puţine platforme de educaţie digitală şi instituţii de învăţământ care utilizează, la scară largă, astfel de platforme de educaţie, ce pot facilita procesul de învăţare pentru elevi şi studenţi.

Elena Gheorghe, country manager PayU România: în prezent sunt puţine platforme de educaţie digitală şi instituţii de învăţământ care utilizează, la scară largă, astfel de platforme de educaţie, ce pot facilita procesul de învăţare pentru elevi şi studenţi.

Autor: Ramona Cornea

12.08.2021, 18:30 73

Cheltuielile românilor pentru educaţie digitală s-au ridicat la 1,8 miliarde de dolari anul trecut, iar până la finalul anului 2025 acestea vor depăşi pragul de 2,2 miliarde de dolari, conform unui raport emis al PayU, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plăţi online.

„Cu toate că investiţiile în educaţie sunt în creştere şi există un potenţial imens pe piaţa locală de educaţie digitală (e-learning), în prezent sunt puţine platforme de educaţie digitală şi instituţii de învăţământ care utilizează, la scară largă, astfel de platforme de educaţie, ce pot facilita procesul de învăţare pentru elevi şi studenţi. Dacă anul 2020 a fost mai mult unul de explorare şi acomodare privind mediul online şi interacţiunile pe care le putem avea cu ajutorul platformelor digitale, ne aşteptăm ca în viitor aceste lucruri să devină o normalitate, peste 50% dintre utilizatorii de platforme digitale declarând că nu au întâmpinat dificultăţi privind utilizarea lor, iar aproape 30% spunând că au avut nevoie de puţin ajutor“, a declarat Elena Gheorghe, country manager, PayU România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO