Eveniment

CFR face anunţul: Trenurile pentru studenţi şi elevi revin pe şine

CFR face anunţul: Trenurile pentru studenţi şi elevi...

Autor: Vasile Magradean

27.08.2020, 12:09 75

Trenurile pentru transportul elevilor vor fi repuse în circulaţie de CFR Călători odată cu începerea noului an şcolar, în data 14 septembrie.

CFR Călători anunţă că va reintroduce în circulaţie trenurile de navetă destinate elevilor pentru a facilita transportul acestora spre/dinspre unităţile de învăţământi.

De asemenea, compania repune în circulaţie şi o serie de trenuri utile pentru angajaţii care îşi reiau activitatea după perioada concediilor de vară.

„Masca de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor - staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare”, au subliniat reprezentanţii CFR Călători.

Aceştia recomandă călătorilor procurarea biletelor din timp pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente şi autorizaţii, şi pentru dimensionarea capacităţii trenurilor la numărul de locuri solicitat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO