Eveniment

Ceva de citit înainte să pleci la mare: Taxa de pod Feteşti - tot ce trebuie să ştii despre plata taxei de pod: lista benzinăriilor, ghid plată prin SMS, precizări importante

Ceva de citit înainte să pleci la mare: Taxa de pod...

Autor: ProMotor

23.06.2018, 08:01 700

Taxa de pod Feteşti se va putea plăti şi în benzinăriile MOL şi Socar, lista punctelor în care se poate plăti peajul ajungând astfel la 925, informează CNADNR.

Astfel, taxa de pod Feteşti poate fi achitată la staţiile OMV Petrom, MOL, MOL Retail, Rompetrol şi Socar, prin SMS la 7577 din reţelele Orange, Vodafone, Telekom şi RCS-RDS, sau cu bani cash la staţiile de taxare de la Feteşti.

Dacă se plăteşte la distribuitorii autorizaţi de mai sus sau prin SMS, taxa se poate achita înainte de utilizarea podurilor sau până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii. Taxa achitată la distribuitori sau prin SMS şi neutilizată îşi pierde valabilitatea în 12 luni.

Un peaj pod Feteşti achitat după expirarea termenului prevăzut de legislaţia în vigoare (după ora 24:00 a zilei următoare trecerii) nu poate fi luat în considerare pentru trecerea în cauză.

CNADNR roagă utilizatorii ca, la achiziţionarea unor peaje, să verifice datele pe care le transmit prin SMS sau care sunt înscrise pe documentul emis de către distribuitorii autorizaţi ai CNADNR, înainte de a certifica prin semnătură corectitudinea acestora, corecţia ulterioară a unui număr de înmatriculare înscris eronat realizându-se doar în condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare.

Citiţi continuarea pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO