Eveniment

Noi certuri interne în PNL. Raluca Turcan, vicepreşedinte PNL: „Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. (...) De vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”. Cîţu: Turcan este ministrul Muncii. Să-şi asume dacă nu mai sunt bani de pensii

Noi certuri interne în PNL. Raluca Turcan,...

Autor: Gabriel Pecheanu

22.11.2021, 12:53 1387

Raluca Turcan este ministrul al Muncii, iar dacă nu mai sunt bani de pensii, să-şi asume, spune Florin Cîţu, ca reacţie la mesajul intern al acesteia.

„Dacă avea ceva de spus, putea să vină la şedinţa de azi (luni - n.r.) a BPN, nu în presă”, spune Florin Cîţu.

Întrebat cum comentează semnalul dat de Raluca Turcan, potrivit căruia nu vor mai fi bani de pensii începând cu data de 26 noiembrie, Cîţu a spus: „Este ministrul Muncii. Să-şi asume dacă nu mai sunt bani de pensii”.

Raluca Turcan, vicepreşedinte PNL, lansează un mesaj critic la adresa echipei de negociere cu PSD. „V-aţi milogit la Ciolacu să prindeţi un colţ de pâine. Echipa de negociere a pregătit o garnitură şi o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD.”, transmite Turcan, într-un mesaj intern.

„Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, este mesajul Ralucăi Turcan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO