Eveniment

Cererea lui Liviu Dragnea de a ieşi din închisoare pentru o zi a fost respinsă de către conducerea Penitenciarului Rahova

Cererea lui Liviu Dragnea de a ieşi din închisoare...

Autor: Departamentul Social

25.10.2019, 17:51 366

Liviu Dragnea nu va mai ieşi din închisoare pentru o zi, după ce conducerea Penitenciarului Rahova a respins cererea sa de permisie, au precizat surse din ANP, pentru MEDIAFAX. 

Surse din ANP au precizat, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea nu va mai beneficia de o zi în libertate după ce Penitenciarul Rahova i-a respins cererea de permisie. Fostul lider PSD ar fi trebuit să iasă din închisoare la începutul lunii noiembrie. Iniţial, o comisie îi aprobase cererea.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Acesta a formulat, în urmă cu câteva zile, la instanţa supremă mai multe căi de atac faţă de condamnarea de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO