Eveniment

Cea mai puternică organizaţie din România, Coaliţia pentru Dezvoltarea României, anunţă o conferinţă de presă extraordinară pentru a reacţiona la taxele şoc anunţate de guvernul PSD

Cea mai puternică organizaţie din România, Coaliţia...

Autor: Alex Ciutacu

19.12.2018, 13:28 234

Coaliţia pentru Dezvoltarea României, cea mai puternică organizaţie din România, anunţă astăzi o conferinţă de presă extraordinară ca reacţie la noile măsuri fiscale anunţate de guvernul PSD.

„Coaliţia pentru Dezvoltarea României (CDR) vă invită la o conferinţă de presă privind noile măsuri fiscal-bugetare anunţate de Guvern şi îngrijorările majore ale mediului de afaceri privind aceste măsuri”, se arată în comunicatul de presă.

Vor fi prezenţi în sală preşedinţii asociaţilor membre CDR şi o serie de experţi şi reprezentaţi ai mediului de afaceri care vor putea fi consultaţi şi care vor răspunde la întrebări, transmite CDR.

Organizaţia şi-a transmis deja poziţia faţă de măsurile fiscale anunţate de Guvern, cerându-i structurii de conducere să renunţe la ele.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO