Eveniment

Ce spune preşedintele PNL despre propunerea PSD pentru premier: O marionetă mai docilă a tribului de Teleorman

Ce spune preşedintele PNL despre propunerea PSD pentru...

Autor: Cătălina Mănoiu

16.01.2018, 14:44 172

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că europarlamentarul Viorica Dăncilă – propunerea social-democraţilor pentru funcţia de premier, va fi ”o marionetă docilă” a tribului de Teleorman, afirmând că nu deţine nici avergura politică şi nici experienţa necesară pentru a conduce Guvernul.

”Chiar am pus pariu că va fi din Teleorman, fie Carmen Dan, fie Viorica Dăncilă. Viorica Dăncilă are rădăcini puternice în judeţul Teleorman. (...) Asta ştim apropo de democraţia din PSD. Singura mea întrebare era dacă va fi Carmen Dan – eroina debarcării premierului Tudose, sau doamna Dăncilă. Nu are niciun argument care să susţină formularea acestei propuneri. Nici experienţă, nici background profesional, nici anvergură politică, nici notorietate. Va fi din nou un premier care nu va fi altceva decât o marionetă mai mult sau mai puţin docilă. De data asta, se pare, (o marionetă-n.r) mai docilă a tribului de Teleorman”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că destinul ţării nu mai poate fi lăsat ”mâna tribului de Teleorman”.

”Credem că destinul naţiunii române trebuie hotărât de români, după ce s-a văzut clar că PSD nu este capabil să guverneze şi credem că nu mai putem să lăsăm destinul naţiuni române pe mâna tribului de Teleorman”, a spus Orban.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO