Eveniment

Ce spune Liviu Dragnea despre candidatura la prezidenţiale: Nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos duminică seara

Ce spune Liviu Dragnea despre candidatura la...

Autor: Carmen Dumitrescu Rusan

22.05.2019, 14:50 3238

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în Dolj, că anunţul său privind alegerile prezidenţiale a fost interpretat, el neafirmând decât că va prezenta punctul său de vedere în acest sens. ”Nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos duminică seara”, a adăugat el.

”Am văzut după declaraţia mea, după interviul meu de ieri (marţi - n.r.) foarte multe comentarii. Sunt proaste comentariile. Eu nu am spus nimic altceva decât ce spun de luni de zile, anume că vom discuta, că vom prezenta punctul nostru de vedere privind candudatura la prezidenţiale după alegerile europarlamentare”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai afirmat că susţine în continuare ca alianţa PSD-ALDE să aibă un candidat comun.

”Cred că vom ajunge la acest rezultat. Aşa că nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos duminică seara”, a conchis liderul social-democraţilor.

Liviu Dragnea a spus marţi, întrebat dacă s-a hotărât să candideze la prezidenţialele din toamnă, că PSD se va pronunţa pe acest subiect duminică seară, după alegerile europarlamentare.

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri, despre declaraţia liderului PSD Liviu Dragnea legată de o eventuală candidatură la prezidenţiale, că este convinsă că va exista o discuţie despre acest subiect în partid.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO