Eveniment

Ce se întâmplă în oraşul tău de Ziua Naţională. Harta festivităţilor

Ce se întâmplă în oraşul tău de Ziua Naţională. Harta festivităţilor
01.12.2010, 09:25 81

Ceremonii militare, slujbe religioase, depuneri de coroane şimii de porţii de fasole cu cârnaţi. Aşa se sărbătoreşte "1Decembrie de criză" în majoritatea oraşelor din România, scrieGândul.

Aproximativ 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinândministerelor Apărării Naţionale, Internelor, SRI şi SPP participă,miercuri, la parada de Ziua Naţională.

La festivităţi vor fi aduse avioane, elicoptere, transportoarede trupe, ambarcaţiuni şi maşini de luptă. MAI va participa cu unbloc de defilare format din trei subunităţi de jandarmi şipompieri, câte un detaşament de tehnică aparţinând Poliţiei,Poliţiei de Frontieră, Jandarmeriei şi Inspectoratului pentruSituaţii de Urgenţă, precum şi o formaţiune de cavalerie aJandarmeriei.

SRI va fi reprezentat de un detaşament format din 59 de ofiţerişi subofiţeri care va fi urmat de autospeciale de intervenţiepentru executarea misiunilor de luptă.

SPP aduce două dispozitive specializate în protecţiademnitarilor, unul pentru oraş, celălalt pentru zonele greuaccesibile sau pentru deplasarea în condiţii de vremenefavorabilă.

Vedeţi cum se sărbătoreşte Ziua Naţională în România, împreunăcu o hartă a festivităţilor pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO