Eveniment

Ce se întâmplă cu legea carantinării? Premierul Ludovic Orban: Raportul a fost finalizat. Voi susţine proiectul în Parlament

Ce se întâmplă cu legea carantinării? Premierul...

Autor: Laura Buciu, Mediafax

15.07.2020, 19:18 107

Premierul Ludovic Orban le-a spus miniştrilor, în şedinţa de Guvern de miercuri, că a fost informat că „s-au înţeles” senatorii în comisii şi raportul legii privind carantinarea a fost finalizat. Orban a spus că va participa la plen pentru a susţine legea.

Orban a spus că a fost informat telefonic că raportul legii carantinării a fost finalizat.

„Acum am vorbit la telefon şi în sfârşit am o veste bună, domnule Arafat, stimaţi colegi. Se pare că s-au înţeles comisiile şi vor finaliza raportul la lege. Aştept să fiu informat când este convocat plenul pentru a participa la plen ca să susţin proiectul de lege în plen”, a spus Orban.

Legea carantinării şi izolării a trecut, săptămâna trecută, de votul Camerei Deputaţilor şi se află la Senat, unde s-a dezbătut mai multe zile în Comisia Juridică, senatorii jurişti fiind de părere că aceasta încalcă drepturi fundamentale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO