Eveniment

Ce puteţi citi în noul număr al revistei Business Magazin. Cum a reuşit Violeta Luca să ajungă la conducerea Microsoft România: Niciodată nu mi-am căutat un loc de muncă, ofertele au venit după mine

Ce puteţi citi în noul număr al revistei Business...

Autor: Ioana Matei

13.01.2020, 00:06 2051

În cadrul celui mai recent eveniment Meet the CEO organizat de Business MAGAZIN, Violeta Luca a povestit despre fiecare pas făcut în carieră, de la jobul part time în asigurări până la cel actual, de general manager al Microsoft România. Se autodescrie drept un „manager de creştere“ şi nu unul „de restructurare“, are experienţă în vânzări, dar se consideră „un om de marketing“ mai mult decât orice altceva. Care sunt însă elementele care au ajutat-o să ajungă în postura de a nu-şi căuta niciodată un loc de muncă veţi putea citi în prima ediţie de anul acesta a Business MAGAZIN.

Ciclurile de creştere economică se schimbă rapid în prezent, iar durata şi intensitatea acestora sunt din ce în ce mai puţin previzibile în contextul în care bursele americane trec prin cel mai lung ciclu de creştere din istoria pieţei bursiere. Clasele de active, împărţite până acum cu claritate de investitori, îşi schimbă locurile istorice pe fondul dobânzilor negative din Europa şi al schimbărilor din planul geopolitic. Un astfel de context generează o nevoie din ce în ce mai mare de predictibilitate, care îşi poate găsi răspunsul într-un algoritm de inteligenţă artificială. Care este ecuaţia investitorului modern?

După 30 de ani de la căderea comunismului în România şi în urma a 70 de ani de relaţii diplomatice între China şi România, în peisajul bancar românesc a apărut un jucător de talie mondială, Bank of China, una dintre cele mai mari bănci din lume. Care sunt planurile chinezilor pe piaţa locală?

Stocul de spaţii logistice şi industriale s-a majorat cu 14% după primele nouă luni din 2019, zona de birouri are un plus de 11%, iar piaţa de retail a crescut cu 3%. Care este bilanţul în imobiliare pentru anul trecut?

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO