Eveniment

Ce oferte de joburi pentru tineri au firmele în perioada verii: ospătar, operator call-center sau promoter

Un ospătar câştigă aproape 2.200 lei net pe lună, iar un operator call-center ajunge la 2.000 de lei net pe lună.

Un ospătar câştigă aproape 2.200 lei net pe lună, iar un operator call-center ajunge la 2.000 de lei net pe lună.

Autor: Alexandra Cepăreanu

03.08.2018, 20:40 393

Companiile au scos la concurs aproape 3.400 de joburi sezoniere pentru studenţi pe timp de vară, cele mai multe fiind pentru ocupaţii precum barman, ospătar, promoter sau operator call–center, arată datele portalului de recrutare online eJobs.

„Am lucrat trei săptămâni pe post de barman la un bar din Centrul Vechi, dar nu aveam contract de muncă şi nici nu aveau de gând să îmi facă. Eram plătit cu 70 de lei pe zi, fără bacşiş. Era un post de vară, pentru că voiam bani în plus”, a spus pentru ZF Vlad, 21 de ani, student la Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii din Bucureşti. El a mai adăugat că nu ar mai fi lucrat la acel bar când începea facultatea, dar a demisionat recent pentru că trebuia să lucreze în medie 12 ore pe zi şi era plătit prea puţin.

Potrivit datelor transmise de reprezentanţii eJobs, în prezent, pe piaţă sunt disponibile 1.604 locuri de muncă pentru postul de ospătar/ barman, 602 locuri de muncă pentru operator call-center şi 1.167 de locuri de muncă pentru promoter/hostess, conform reprezentanţilor eJobs.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO