Eveniment

Ce i-a transmis Donald Trump preşedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen: SUA doreşte un acord comerical cu Uniunea Europeană

Ce i-a transmis Donald Trump preşedintelui Comisiei...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

21.01.2020, 17:36 124

Statele Unite doresc un acord comercial cu Uniunea Europeană, a declarat, marţi, preşedintele american, Donald Trump, cu ocazia întrevederii pe care a avut-o în oraşul elveţian Davos cu Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene.

"Vă mulţumesc foarte mult, mă bucur să fiu alături de preşedintele Comisiei Europene, o femeie care este foarte respectată şi este un foarte bun negociator, ceea ce este o veste proastă pentru noi, deoarece vom discuta despre un acord comercial şi discutăm deja de ceva timp. Sper că vom reuşi să facem ceva", a afirmat Donald Trump, potrivit unei înregistrări video difuzate de Casa Albă.

"Este o mare onoare şi vom discuta şi despre alte lucruri, dar un acord între noi şi Europa este ceva ce vom putea realiza. Vă mulţumesc foarte mult", a precizat Donald Trump.

Preşedintele SUA s-a întâlnit cu Ursula von der Leyen la Forumul Economic Mondial, aflat în curs la Davos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO