Eveniment

Ce evenimente va organiza ZF în 2016

Ce evenimente va organiza ZF în 2016
15.01.2016, 14:21 2086
Ziarul Financiar, cea mai importantă publicaţie economică din România, continuă şi în 2016 seria conferinţelor si summiturilor dedicate clasei de business autohtone. Axate pe cele mai importante teme şi evenimente din sfera economică, conferinţele organizate de ZF sunt apreciate de oamenii de business, lucru confirmat de numărul mare de participanţi, dar şi de autorităţile prezente ca speakeri.
 
Februarie: Power Summit 
 
POWER SUMMIT, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului energetic care a reuşit să se impună pe scena evenimentelor de profil prin calibrul invitaţilor şi prin temele abordate, dar mai ales prin formatul unic propus bazat pe dialogul direct cu cei mai importanţi jucători din domeniul energetic. La ediţia de anul trecut, printre speakeri s-au numărat: Andrei Gerea, ministrul energiei, IMM-urilor şi mediului de afaceri; Niculae Havrilet, preşedinte al ANRE; Bogdan Chiriţoiu, preşedinte, Consiliul Concurenţei; Eric Stab, CEO, CGF Suez.
 
 
 
Martie: ZF Transports and Logistic Summit 
 
Summitul de TRANSPORTURI ŞI LOGISTICÂ dezbate cum poate fi susţinută piaţa transporturilor în condiţiile în care autostrăzile nu se construiesc la fel de repede precum şi-ar dori mediul privat, iar transportul feroviar pierde tot mai mult din competitivitate. La ediţia de anul trecut, printre speakeri s-au numărat: Radu Merica, preşedintele consiliului de administraţie, CNAB; Radu Dinescu, secretar general, UNTRR; Mădălin Dumitru, director general, Direcţia Generală Infrastructură şi Servicii Publice a Primăriei Capitalei.
 
 
Martie: HR Conference 2016
 
CONFERINŢA DE HR, un eveniment cu tradiţie al ZF, este locul în care managerii, directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultanţii şi headhunterii se întâlnesc pentru a căuta soluţii pentru dilemele pe care le au în managementul oamenilor. La ediţia de anul trecut, printre speakeri s-au numărat: Rovana Plumb, ministrul muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice; Adela Jansen, director executiv resurse umane, BRD Groupe Société Générale; Anca Georgescu, director executiv, resurse umane, Telekom România.
 
 
 
 
Aprilie: ZF Mobilio 2016
 
ZF MOBILIO este cel mai important eveniment românesc dedicat business-ului de aplicaţii mobile. Conferinţa aduce în prim plan date valoroase despre stadiul actual de dezvoltare al pieţei locale: de la numărul de echipamente smart, la cel de conexiuni mobile la internet, până la impactul în business pe pieţe precum cele de transport cu taxiul, sau la datele despre comportamentul utilizatorilor pe aceste echipamente, culese din mai multe surse relevante. La ediţia de anul trecut, printre speakeri s-au numărat: Dominik Wöber, Head of Performance Solutions DACH Ă CEE, Google Germany; Andrei Pitiş, CTO & Founder, VectorWatch; Cosmin Ochisor, Business Development Manager, hub:raum. 
 
 
 
Mai: ZF Construcţii şi Infrastructură
 
Summitul ZF CONSTRUCŢII ŞI INFRASTRUCTURÂ este evenimentul care îi aduce la aceeaşi masă pe cei mai importanţi executivi din domeniul construcţiilor şi al imobiliarelor, dar şi factori de decizie, principala temă dezbătută fiind „cum pot deveni construcţiile noul motor al economiei?“. La ediţia de anul trecut, printre speakeri s-au numărat: Narcis Neaga, director general, CNADNR; Laurenţiu Plosceanu, preşedinte, ARACO; Claudiu Georgescu, preşedinte, APMCR; Mihai Rohan, preşedinte, CIROM.
 
 
 

Mai: Cei mai mari jucători din economie

Este evenimentul în care ZF reuneşte cei mai importanţi jucători din economie. Cei care fac lucrurile să se mişte, cei care transformă viziunile în idei de business şi fac din business idei de urmat. La ediţia de anul trecut, printre speakeri s-au numărat: Maricel Popa, secretar de stat, Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului; Bogdan Chiriţoiu, preşedinte, Consiliul Concurenţei; Nikolai Beckers, CEO, Grupul Telekom România; Daniel Boaje, Director General, McDonald’s România.

 
 
 
Iunie: ZF Bankers Summit

ZF BANKERS SUMMIT este cel mai prestigios eveniment de banking din România unde reprezentanţi ai băncilor de top se întâlnesc pentru a discuta strategii inovatoare care ar putea ajuta mediul de afaceri şi situaţia economică delicată în care ne aflăm. La ediţia de anul trecut, printre speakeri s-au numărat: Radu Ghetea, preşedinte al CEC Bank, preşedinte de onoare al ARB; Sergiu Oprescu, preşedinte executiv, Alpha Bank; Bogdan Olteanu, viceguvernator, Banca Naţională a României.

 

Septembrie: ZF Pharma Summit

La ZF PHARMA SUMMIT, factorii de decizie, manageri care gestionează vânzări de medicamente de sute de milioane de euro şi oameni de afaceri care au investit milioane în deschiderea de spitale şi clinici private vin să vorbească despre dezvoltarea businessurilor, într-o perioadă în care se încearcă reformarea celui mai sensibil domeniu din economie. La ediţia de anul trecut, printre speakeri s-au numărat: prof. dr. Dorel Sandesc, secretar de stat, Ministerul Sănătăţii; Marius Savu, preşedinte, ANM; Diana Loreta Păun, consilier de stat, Departamentul de Sănătate Publică al Administraţiei Prezidenţiale.

 

Septembrie: Gala După Afaceri

GALA DUPÂ AFACERI PREMIUM este evenimentul anual în care se celebrează inovaţia, se premiază eleganţa în afaceri şi oamenii sau brandurile care au puterea de a stabili tendinţe în materie de lux, fie că este vorba de orologerie, gastronomie sau modă.

 

 

Noiembrie: Gala ZF

Gala ZF, evenimentul aniversar al ZF, este cel mai important eveniment de business al anului unde autorităţi, reprezentanţi din domeniul bancar şi manageri află care este cea mai valoroasă companie a anului. Printre cei mai importanţi invitaţi ai ediţiilor anterioare: Dacian Cioloş, premierul Romĺniei; Jacek Rostowski, fostul ministru de finanţe al Poloniei; Mugur Isărescu, guvernatorul BNR; Michel Camdessus, fostul şef al FMI.

 

 

Noiembrie: ZF Digital Summit 2016

Summitul ZF DIGITAL este un eveniment care îşi propune să pună în valoare inovaţia, fiind o oportunitate unică de a afla cum văd viitorul unii dintre cei mai puternici executivi şi antreprenori din industria IT&C locală şi internaţională. La ediţia de anul trecut, printre speakeri s-au numărat: Sorin Grindeanu, ministrul pentru societatea informaţională; Jean-François Fallacher, CEO, Orange România; Robert Redeleanu, chief executive officer, UPC România; Ravinder Takkar, CEO, Vodafone România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO