Eveniment

Ce a promis preşedintele american Donald Trump în prima zi de campanie pentru alegerile din 2020: Leacul pentru cancer, eradicarea SIDA şi trimiterea unui american pe Marte

Ce a promis preşedintele american Donald Trump în prima...

Autor: Alex Ciutacu

20.06.2019, 16:52 552

Preşedintele american Donald Trump şi-a lansat oficial campania pentru alegerile prezidenţiale din 2020 în Orlando, Florida, săptămâna aceasta, şi a lansat o serie neaşteptată de promisiuni în faţa unui stadion plin de oameni.

„Vom sparge noi bariere medicale. Vom veni cu leacuri pentru multe, multe probleme, multe boli – inclusiv cancerul şi altele, încât ne apropiem din ce în ce mai mult cu fiecare încercare”, a spus Donald Trump în faţa susţinătorilor săi, citat de Business Insider.

Preşedintele american a mai lansat şi alte promisiuni pe care presa internaţională le-a clasificat drept parţial nerealiste.

„Vom eradica SIDA în America pentru totdeauna, şi suntem foarte aproape. Vom pune bazele pentru aterizarea astronauţilor americani pe suprafaţa planetei Marte”, adaugă Trump.

În mare parte, discursul lui Trump în faţa stadionului de 20.000 de persoane s-a axat pe atacuri asupra inamicilor săi tradiţionali, inclusiv Hilary Clinton, democraţii, şi ştirile false.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO