Eveniment

Caz surprinzător: Agentul şef adjunct din cadrul Poliţiei Rutiere Arad, arestat preventiv pentru contrabandă cu ţigări

Caz surprinzător: Agentul şef adjunct din cadrul...

Autor: Adriana Mit

30.03.2019, 17:50 211

Agentul şef adjunct din cadrul Poliţiei Rutiere Arad care a fost reţinut pentru contrabandă cu ţigări după ce a condus o dubiţă în care se aflau aproximativ 220 de baxuri cu ţigări netimbrate a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbătă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Andreea Ailioaie, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţistul reţinut pentru contrabandă cu ţigări, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru contrabandă cu ţigări.

„A fost admisă propunerea procurorilor, astfel că a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, a afirmat Andreea Ailioaie.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul arestat preventiv pentru contrabandă cu ţigări este Sergiu Mârza, angajat ca agent şef adjunct în cadrul Poliţiei Rutiere Arad.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, poliţistul nu are o funcţie de comandă în cadrul instituţiei, ci un grad profesional.

Potrivit primelor informaţii, poliţistul ar fi condus, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o dubiţă în care se aflau 220 de baxuri de ţigări, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, pe care ulterior a abandonat-o.

Oamenii legii au reuşit să îl prindă pe Sergiu Mârza la scurt timp, poliţistul fiind audiat, iar apoi reţinut pentru 24 de ore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO