Eveniment

Caz incredibil: Permis eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, prezentat la control de un şofer de 68 de ani

Caz incredibil: Permis eliberat în anul 1971 de...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

21.07.2019, 11:04 335

Un bărbat de 68 de ani a fost prins la volan, în Suceava, cu un permis eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România. Acesta le-a spus poliţiştilor că nu are alt permis şi nu ştia că trebuia să îl schimbe.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, maşina condusă de bărbatul de 68 de ani a fost oprită pe DJ 178A, în comuna Todireşti.

Localnicul a prezentat un permis de conducere categoriile B şi C eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, însă neactualizat.

Bărbatul a declarat că nu are alt permis de conducere şi nu a ştiu că nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat şi că maşina are inspecţia tehnică periodică expirată şi nu este asigurat RCA, motiv pentru care bărbatul de 68 de ani a fost sancţionat contravenţional.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO