Eveniment

Candidatura lui C.P. Piedone, contestată în instanţă de Asociaţia „Colectiv pentru Viitor”

Candidatura lui C.P. Piedone, contestată în instanţă...

Autor: Gabriela Ghitcuta

15.04.2016, 10:53 119

Asociaţia „Colectiv pentru Viitor” a anunţat, joi, pe pagina de Facebook că va contesta candidatura depusă de Cristian Popescu Piedone pentru alegerile locale din iunie. Membrii asociaţiei au notat pe pagina de Facebook, că vor merge la Judecătoria Sector 4, însoţiţi de avocaţi, pentru a înregistra actul de sesizare, vineri la ora 11.

“Cererea de contestaţie poate fi adaptată şi adăugită cu suferinţele şi prejudiciile suferite de fiecare dintre voi ca urmare a activităţii de primar celui ce nu ezită să ne reconfirme, prin candidatura sa, că apropiaţii noştrii au murit degeaba”, scriu reprezentanţii „Colectiv pentru Viitor” pe pagina de Facebook.

Cristian Popescu Piedone a anunţat, miercuri, tot pe pagina de Facebook, că şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4, după ce anunţase că se retrage din viaţa politică, în urma tragediei din Colectiv, el fiind urmărit penal.

Piedone a precizat că va candida ca independent. "Astăzi am făcut un pas care nu mi-a fost uşor: mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenţi alături de mine au fost copiii mei: Ana şi Vlad, pentru că familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie şi mi-a dat curajul de a merge mai departe" a scris Cristian Popescu Piedone, care a demisionat din funcţia de primar al Sectorului 4 în contextul protestelor de la sfârşitul anului trecut, declanşate după tragedia din clubul Colectiv.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO