Eveniment

Candidatul la Ministerul Muncii, Claudia Boghicevici, după audierile de la comisii: Mi-ar fi plăcut ca opoziţia să fie prezentă

Autor: Aurelia Alexa

08.02.2012, 15:08 431

Comisiile de specialitate ale Parlamentului au început, miercuri, audierea candidatului pentru funcţia de ministru al Muncii, Claudia Boghicevici, în absenţa parlamentarilor opoziţiei, ea declarând că nu va promite lucruri pe care nu le va putea face şi că speră să obţină avizul de la specialişti.

Claudia Boghicevici şi-a exprimat regretul că nu participă la audieri şi colegii din opoziţie.

"Mi-ar fi plăcut să fie prezenţi, pentru că sunt oameni cu expertiză şi expertiza lor trebuie folosită", a spus Claudia Boghicevici.

Ea a subliniat că avizul pe care speră să îl obţină miercuri nu este doar consultativ, ci un aviz de la profesionişti, precizând că şi-a dobândit expertiza printre profesionişti.

Claudia Boghicevici a mai spus că angajamentul pe care şi-l ia este să găsească cele mai bune soluţii pentru ca eforturile noului Guvern să dea roade în viaţa de zi cu zi a românilor.

"Poate de multe ori nu am explicat corect măsurile şi oamenii nu au înţeles. Nu am să promit lucruri pe care nu le voi putea face", a mai spus Boghicevici.

Preşedintele Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor, Ioan Botiş, a spus că Boghicevici este omul potrivit la locul potrivit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO