Eveniment

Când se deschid piscinele? Marcel Vela, ministrul de Interne: Ştrandurile râmăn închise şi în cel de-al doilea „val de relaxare”

Când se deschid piscinele? Marcel Vela, ministrul de...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

29.05.2020, 18:09 3955

Ministrul Marcel Vela a anunţat la Nădlac că ştrandurile şi piscinele rămân închise şi în cel de-al doilea „val de relaxare”. Se va lua în calcul deschiderea acestora abia după alte analize ale situaţiei epidemiologice.

„În bazinele descoperite sau acoperite sau în piscine sunt interzise activităţile de la 1 iunie”, a spus Vela vineri la Nădlac.

Potrivit ministrului, dacă situaţia epidemiologică va fi de bun augur, după analizele făcute de specialişti înainte de 15 iunie, se va lua în calcul posibilitatea deschiderii acestora, dar de luni nu este deschisă activitatea ştrandurilor şi a piscinelor „sub nicio formă".

Vela a adăugat că plajele se pot deschide din 1 iunie, însă a accentuat din nou nevoia respectării regulilor: purtarea măştii, distanţarea, „cu tot ceea ce înseamnă comportamentul nostru”.

Ministrul Afacerilor Interne a insistat pe respectarea regulilor în aşa fel încât din 15 iunie românii să intre într-o nouă etapă de relaxare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO