Eveniment

Campania ZF #cevreaudelaprimar. Cititor al ZF: Vreau de la viitorul primar al sectorului 4 din Bucureşti să ne redea piaţa agroalimentară în totalitate

„Comunitatea noastră este gata să sprijine producătorii locali pentru că acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie să ne susţinem unii pe ceilalţi, să sprijinim afacerile locale şi să consumăm produse locale.“

Campania ZF #cevreaudelaprimar a avut ecou în rândul cititorilor ZF. O cititoare a Ziarului Financiar care locuieşte în sectorul 4 al Capitalei a transmis că vrea de la viitorul primar al sectorului ca piaţa agroalimentară Norului din sectorul 4 să fie reconstruită şi amenajată.

„Vreau să transmit viitorului primar al sectorului 4 că îmi doresc să ne fie redată piaţa agroalimentară în totalitate, ca să scăpam de tot acest comerţ de talcioc nedemn de o capitală europeană.

La 13 ani de la intrarea României în UE şi la două staţii de metrou de kilometrul zero al unei capitale europene, Piaţa Norilor din sectorul 4 se află într-o stare avansată de degradare, reprezentând un real pericol pentru oameni, fiind în acest moment o combinaţie între o piaţă agroalimentară, un bâlci şi un talcioc“, a transmis R.A. către ZF. Ea a mai spus că locuitorii din zonă nu îşi doresc ca pe locul pieţei să fie construit un supermarket modern, ci că vor o piaţă agroalimentară cu dotări şi condiţii salubre şi cu produse proaspete, locale.  „Nu vrem să fie construit un alt supermarket modern, ci ne dorim o piaţă agroalimentară cu dotări şi condiţii salubre, care să fie aprovizionată cu produse proaspete, locale. Comunitatea noastră este gata să sprijine producătorii locali pentru că acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie să ne susţinem unii pe ceilalţi, să sprijinim afacerile locale şi să consumăm produse locale pentru a avea un stil de viaţă cât mai sănătos.“

Ziarul Financiar a lansat proiectul #cevreaudelaprimar, o companie care îşi propune să aducă în atenţia administraţiilor locale actuale sau viitoare problemele localităţilor, precum şi ce îşi doresc cetăţenii de la viitorul primar ales după 27 septembrie.

Cu această ocazie, ZF  îndeamnă cititorii din toată ţara să trimită sesizări şi aşteptări de la viitorii primari, însoţite de fotografii, care vor fi publicate atât pe site-ul www.zf.ro, cât şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.


 

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.