Eveniment

Camion derapat pe pod între Voluntari şi Afumaţi. Copaci căzuţi în Capitală din cauza viscolului

Camion derapat pe pod între Voluntari şi Afumaţi....

Autor: Gabriela Ghitcuta, Radu Tutulan

06.01.2017, 10:31 145

Un copac a căzut pe o maşină în zona Şoseaua Colentina, pompierii fiind solicitaţi pentru a interveni. O intervenţie similară a avut loc şi pe Calea Moşilor, după ce un copac a căzut pe carosabil. Nicio persoană nu a fost rănită.

În ceea ce priveşte traficul rutier din Bucureşti, poliţiştii anunţă că se circulă în condiţii de iarnă, însă nu sunt maşini blocate. Bucureştenii sunt nemulţumiţi că nu se intervine şi în zonele destinate pietonilor.

"E foarte greu, abia poţi merge pe trotuar, în staţii e zăpadă mare, maşinile sunt parcate de nu poţi trece printre ele. Asta e, aşa e în fiecare iarnă, prima zăpada mare şi toate după ea ne iau prin surprindere. Mai văd utilaje de deszăpezire pe stradă, dar pe trotuare nu dă nimeni cu lopata. Trebuie să ajung la spital, că altfel nu ieşeam din casă", spune o femeie de 50 de ani din Capitală.

Alţii bucureşteni preferă să vadă partea bună a vremii: se bucură de prima ninsoare.

"Mie îmi place cum e. Da, mă chinui, merg mai greu, zăpada şi pe trotuar şi pe şosea, autobuzele întârzie şi când ajung e înghesuială, dar măcar simt şi eu că a venit iarna. Se mai spală un pic din praf şi din mizerie şi e aer curat. N-am prea văzut până acum angajaţi de la salubritate, doar aşa, sporadic, pe ici pe colo. Oricum, nu ştiu de ce să ne mai miram, că aşa e de fiecare dată, indiferent cine e primar, premier sau preşedinte", spune Marian, în vîrstă de 40 de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO