Eveniment

Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern: În ţară situaţia nu este îmbucurătoare în ceea ce priveşte bazinele olimpice. Avem un singur bazin olimpic omologat, cel din Bucureşti, la Dinamo

Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de...

Autor: Iulian Tenchiu

18.06.2019, 00:04 339

La momentul actual, înotătorii din Ro­mânia au la dispoziţie un singur bazin olimpic omologat pentru a îşi desfăşura activitatea. O altă problemă cu care se confruntă tinerii înotători este închiderea bazinelor pe pe­rioada verii, a explicat Camelia Potec, preşe­dintele Federaţiei de Înot, în cadrul eveni­mentului SportsFestival, de la Cluj.

„Din păcate nucleul bazei de nataţie din Bucureşti este închis. Cel de la Otopeni, unde speram să ne mutăm, întârzie să se deschidă. În ţară situaţia nu este îmbucurătoare în ceea ce priveşte bazinele olimpice. Avem un singur bazin olimpic omologat, cel din Bucureşti, la Dinamo.,” a explicat Camelia Potec, în cadrul evenimentului SportsFestival, organizat la Cluj.

Liceele sportive reprezintă o necesitate clară pentru cei care vor reprezenta România la viitoarele competiţii sportive, iar unul dintre avantajele acestor licee este adaptabilitatea la programul sportivului.

„Eu sper ca cei mici să meargă către performanţă cât mai târziu. În cazul meu nu ştiu când am trecut  nivel de performanţă. Copii nu ar trebui să fie împinşi de la spate de nimeni, pentru a realiza un sport de performanţă. Cred că liceele sportive sunt necesare pentru cei ce vor să ne reprezinte ţara la marile competiţii, pentru că ele se pot adapta la programul sportivului”, a mai declarat Camelia Potec.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO