Eveniment

Business MAGAZIN. Urmează noua ediţie din Tineri Manageri de top. În 2008, la 32 de ani, Alexandru Reff era deja partener la Deloitte, iar acum a preluat conducerea grupului de consultanţă şi audit şi încearcă să navigheze prin criză

Autor: Ioana Matei

12.07.2020, 14:30 191

Considerat drept cel mai optimist catalog al publicaţiei noastre, anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP reprezintă pariul Business MAGAZIN pentru viitor - include poveştile în fiecare an diferite faţă de anii anteriori, a 100 de tineri din mediul de business local, manageri sau antreprenori – liderii viitori ai celor mai importante companii din România.

Alexandru Reff

VÂRSTĂ 32 DE ANI
FUNCŢIE PARTENER
ACŢIONARIAT DELOITTE CEE
CIFRĂ AFACERI 2007
25 DE MILIOANE DE EURO
PROFIT 2007 N/A
NUMĂR ANGAJAŢI 400

 

2008
32 de ani, partener acţionariat Deloitte CEE

2020
Este country managing partner al Deloitte România şi Moldova (a preluat funcţia de country managing partner al Deloitte România la 1 iunie 2017).

„Tinerii manageri au şansa să înveţe nu doar de la cei sub influenţa cărora au crescut, ci şi dintr-o gamă mult mai diversă şi bogată de experienţe profesionale şi de viaţă, accesibile astăzi faţă de acum 10-15 ani. Oamenii sunt foarte diferiţi şi orice generalizare tinde să fie ilegitimă, dar probabil că perspectiva tipică asupra carierei s-a schimBat întrucâtva, cel puţin există percepţia că profesia şi cariera înseamnă mai puţin pentru managerii de azi decât a însemnat pentru cei din generaţia mea.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO