Eveniment

Business Magazin. Care sunt sfaturile celor mai admiraţi CEO din România pentru tinerii manageri de top

Dragoş Pavăl (stânga), Florin Talpeş (mijloc), Iulian Stanciu (dreapta)

Autor: Business Magazin

02.01.2021, 21:06 624
 

24 DE PREMII PENTRU A SĂRBĂTORI SUCCESUL ÎN BUSINESS PENTRU TOT ANUL

 

Pe parcursul anului, Business MAGAZIN a continuat să publice poveştile succesului în business atât în paginile revistei, cât şi prin proiectele noastre de tip anuar, iar în seara galei (29.10) am acordat 24 de premii:

⇒ patru premii speciale (premiul „Încredere acordata României” - Ufuk Tandogan, CEO, Garanti Bank, „Viziune in vremuri incerte” - Tal Lahav, CEO, SIXT Group România, „Lider în adaptare la noua economie” - Fulga Dinu, Country Manager Operations, Immofinanz România, „Managerul care ţine România în mişcare” - Loredana Apreutese, CEO, International Alexander);

⇒10 premii pentru reprezentanţii celei de-a XV-a ediţii a anuarului 100 TINERI MANAGERI DE TOP (alegerea redacţiei, pe baza răspunsurilor din catalog - Aurel Bernat, CEO, BT Asset Management; Vlad Deliu, corporate&health director, NN; Adina Călin, director direcţia produse şi servicii bancare, CEC Bank; Horia Ştefănescu, head of IT operations, Orange România; Gabriel Trăistaru, director divizia digitală, Telekom; Mihai Murgu, partener PCF Investment Banking; Mălina Platon, managing director, APACE Region, Uipath; Claudia Tamaşi, country manager, Codecool România; Sebastian Mîndroiu, cofondator, Picktwo Studio; Armand Domuţă, CEO, Restart Energy.

⇒10 premii pentru CEI MAI ADMIRAŢI CEO din România (în ordinea din clasamentul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, pe baza voturilor primite din partea mediului de afaceri):

  1. Dragoş Pavăl, cofondator şi preşedinte Dedeman; 2. Daniel Dines, cofondator şi CEO UiPath; 3. Iulian Stanciu, fondator şi acţionar,  eMag; 4. Alexandru Bratu, country manager JYSK România & Bulgaria; 5. Adrian Popescu, CEO TMK Artrom; 6. Cristina Bâtlan, proprietar Musette; 7. Florin Talpeş, cofondator şi CEO    Bitdefender; 8. Fady Chreih, CEO Regina Maria; 9. Horia Ciorcilă, cofondator şi preşedinte board, Banca Transilvania; 10. Dragoş Anastasiu, preşedinte Grup Eurolines.
 

„Nu-mi place să dau sfaturi, dar un aspect cheie pe care l-am învăţat în cariera mea profesională este că ar trebui să fie conştienţi de talentele şi competenţele lor şi să găsească oportunităţile de training pentru dezvoltarea acestora.”
Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank BBVA


„Cred că este foarte important la începutul carierei şi în general, în business, să fii optimist şi să vezi întotdeauna jumătatea plină a paharului, să te bazezi pe echipă şi să ai oameni de valoare în jurul tău, iar ce a fost foarte important pentru mine - să ai mentorii de valoare de la  bun început, care să te inspire.” Fulga Dinu, Country Manager Operations Immofinanz


„Este important să faci ceva de care eşti pasionat. Poţi să ajungi la măreţie indiferent de domeniu, dacă faci ceva cu inima, vei reuşi.”
Tal Lahav, CEO Sixt Group


„Criza provocată de pandemie a scos la iveală multe vulnerabilităţi, a schimbat comportamente şi a zguduit economiile din întreaga lume; partea bună e că lumea nu a trecut niciodată printr-o pandemie având atât de multe resurse.”
Loredana Apreutese, CEO International Alexaner


„«What's in it for me?» este o consecinţă a «What can I do for you?». Eu am înţeles asta destul de târziu, trebuie să recunosc. În momentul în care înţelegi asta se schimbă percepţia despre business, despre viaţă, şi vei fi mai fericit.”
Dragoş Anastasiu, preşedinte grup Eurolines


„Care e mesajul meu pentru tineri, mai ales pentru cei din business? Să încerce să fie cât mai adaptabili, deschişi la schimbări şi la încercări care să le asigure experienţe diferite. Ideal ar fi să facă ceea ce le place pentru că pasiunea face întotdeauna diferenţa.”

Horia Ciorcilă, preşedinte Consiliul de Administraţie, Banca Transilvania


„Când totul în jurul nostru se schimbă cu o viteză nemaiîntâlnită până acum, cred că cele mai importante lucruri, de bază, sunt valorile în care credem. Iar prima este învăţarea continuă. Să îţi păstrezi curiozitatea, să-ţi păstrezi interesul de a afla, de a descoperi, de a învăţa ceva nou, de a creşte din punct de vedere profesional, şi mai important, personal. Iar a doua valoare este să fii bun.”
Fady Chreih, CEO Regina Maria


„De data asta nu ducem businessul ca şi franciză, îl ducem ca o prezenţă într-un colţ al unui magazin şi probabil că aceasta va fi o nouă strategie a noastră. Voi pleca în Norvegia unde, de foarte puţin timp,  avem un nou client care ne reprezintă acolo.”
Cristina Bâtlan, fondator Musette


„Este o industrie în care focul arde non-stop, în care fabrica nu se opreşte nici de Paşte, nici de Crăciun, nici de Anul Nou, nici în pandemie. Noi am lucrat non-stop, a fost probabil cel mai greu an al carierei mele şi am ceva ani. Dar totuşi tineri vin, şi avem în continuare, în fiecare an tineri angajaţi. ”
Adrian Popescu, CEO TMK Artrom


„Cred că cel mai bun sfat este acela de a întreba şi de a cerceta cu propria ta minte, nu de a face presupuneri. Foarte multe decizii sunt luate în urma unor presupuneri care nu au nicio bază reală.”
Alexandru Bratu, CEO Jysk România şi Bulgaria


„Astăzi eşti forţat să înveţi mult mai repede ca să reuşeşti să fii de succes. Şi când vorbim de viteză, apropo de ultimele şase luni, vitezele chiar au crescut, pentru că sunt transformări foarte mari care  se întâmplă.”
Florin Talpeş, cofondator şi CEO Bitdefender


„Greşeala este văzută greşit în cultura noastră. Greşeala ar trebui să facă parte din cultura organizaţiei, că este mai mică, că este mai mare. Dacă m-aţi fi întrebat care a fost cea mai mare greşeală, cel mai mare eşec - mi-e greu să spun, pentru că pe toate le-am considerat nişte modalităţi de a învăţa ceva. Şi nu cred că ai cum să inovezi dacă eşti foarte strict cu greşeala.”
Iulian Stanciu, fondator şi acţionar eMag


„Cel mai scurt, dar poate cel mai bun sfat pe care i l-aş oferi oricărui antreprenor este: să nu renunţe. Indiferent de piedici, de conjunctură, de temeri. Indiferent de greşeli sau eşecuri. Lecţiile pe care le înveţi de pe urma greşelilor sunt probabil cele mai preţioase, iar eşecul este o experienţă pe care trebuie s-o trăieşti, pentru ca ulterior să poţi clădi reuşite.”

Dragoş Pavăl, preşedinte şi cofondator Dedeman

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO