Eveniment

BREAKING: Incendiu de proporţii la un ansamblu de locuinţe şi anexe din Capitală. Pompierii intervin în forţă cu opt autospeciale

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

31.05.2018, 18:57 2200

Un incendiu a izbucnit, joi, la un ansamblu de locuinţe şi anexe de pe strada Ion Floruţă din Capitală. Pompierii intervin cu opt autospeciale.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti -Ilfov au anunţat, joi, că un incendiu a izbucnit pe strada Ion Floruţă din sectorul 2 al Capitalei, fiind afectate mai multe locuinţe şi anexe, dintr-un ansamblu, pe o suprafaţă de peste 400 metri pătraţi.

Pompierii au realizat un dispozitiv de intervenţie de la înălţime cu autoscară şi în interior cu linie de furtun, echipajele acţionând pentru stingere de pe două străzi paralele.

"În acest moment se acţionează pentru stingerea incendiului, care se manifestă în mod preponderent la acoperişul clădirilor, dar şi pentru protejarea altor case din vecinătate. Alimentarea cu apă se realizează din autospecialele din dispozitiv şi din reteaua stradală de hidranţi, în limita capacitaţii acestora", anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului au fost trimise 8 autospeciale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO