Eveniment

BREAKING: Focuri de armă în Măgurele. Un bărbat a fost împuşcat mortal pe stradă

BREAKING: Focuri de armă în Măgurele. Un bărbat a...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

06.08.2019, 08:11 7395

O femeie din Măgurele a auzit, marţi dimineaţă, două focuri de armă şi, ulterior, a găsit în faţa porţii sale un bărbat inconştient. Ulterior, echipajele de intervenţie au constatat decesul bărbatului, iar procurorii efectuează cercetări. 

„În această dimineaţă, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din oraşul Măgurele a auzit 2 focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o pesoană inconştientă, de sex masculin”, informează Poliţia Ilfov.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care au constatat decesul bărbatului prin împuşcare. De asemenea, a fost anunţat Servicul de Medicină Legală.

„În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, mai arată Poliţia Ilfov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO