Eveniment

Bogdan Chiriţoiu, peşedintele Consiliul Concurenţei: Schemele de ajutor de stat ale României sunt competitive. Prin aceste scheme sperăm sa relocăm investitori

ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“

Bogdan Chiriţoiu, peşedintele Consiliul Concurenţei:...

Autor: Răzvan Botea

26.05.2021, 10:47 134

Bogdan Chiriţoiu, peşedintele Consiliul Concurenţei, a spus, în cadrul videoconferinţei ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“, că ajutoarele de stat ale României sunt competitive faţă de cele ale ţărilor din regiune, care, în atragerea investiţiilor străine, sunt competitori.

„Ne bazăm pe schemele de ajutor de stat de la Finanţe. Schemele noastre sunt competitive în regiune, avem scheme similare cu ce au vecinii, concurenţii noştri. Prin aceste scheme sperăm să relocam investitori în România”, a spus Bogdan Chiriţoiu.

Ce a mai spus Bogdan Chiriţoiu la ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“:

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO