Eveniment

Bill Gates anunţă că s-a vaccinat anti-Covid. „Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta şi mă simt minunat”

Bill Gates anunţă că s-a vaccinat anti-Covid. „Unul...

Autor: Cosmin Pirv

23.01.2021, 12:00 189

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a anunţat pe Twitter că s-a vaccinat anti-Covid. Miliardarul a publicat şi o fotografie în care este surprins momentul în care primeşte prima doză a vaccintului.

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta şi mă simt minunat”, este textul care însoţeşte fotografia publicată pe contul de Twitter al lui Bill Gates.

Acesta le-a mulţumit oamenilor de ştiinţă, participanţilor la studii, autorităţilor din domeniul reglementării, dar şi lucrătorilor din sănătate care „ne-au adus în acest punct”.

În ultimii 20 de ani, fundaţia lui Bill Gates a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea diverselor vaccinuri, 350 de milioane fiind investiţi numai în vaccinul anti-Covid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO