Eveniment

Bill Gates a fost Secret Santa într-un grup Reddit. El a trimis un pachet de peste 36 de kilograme. Ce cadouri a făcut

Bill Gates a fost Secret Santa într-un grup Reddit. El a...

Autor: Departamentul Economic

27.12.2019, 14:02 684

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, a fost Secret Santa într-un grup Reddit, ocazie cu care a trimis un pachet de peste 36 de kilograme unui alt utilizator Reddit, anunţă CNBC. 

Pachetul a ajuns la o femeie de 33 de ani, din Michigan, cu pseudonimul Szor.

În cutie era o notă din partea lui Gates, care participă la Secret Santa pe Reddit din 2013, în care îşi exprimă admiraţia pentru generozitatea lui Szor, care a facut peste 95 de cadouri.

Pachetul trimis de Gates conţinea seturi de Lego pentru adulţi, dulciuri, cîteva din cărţile favorite ale miliardarului, o copie a manuscrisului cărţii favorite a lui Szor - Marele Gatsby de Scott Fitzgerald, un hamac, o lumânare imprimată cu un pasaj din Marele Gatsby, cadouri pentru pisica destinatarei, precum şi alte lucruri legate de serialul TV Twin Peaks, plus jocuri logice.

Pentru că Szor şi-a pierdut mama în acest an, Gates a meţionat în mesajul său că a făcut o donaţie în memoria acesteia către American Heart Association, acesta fiind „cel mai special dar dintre toate”, după cum a spus tânăra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO