Eveniment

Bilanţul în primele 2 ore de funcţionare: IMMInvest a înregistrat 7.400 de solicitări

Bilanţul în primele 2 ore de funcţionare: IMMInvest a...

Autor: Dorin Oancea

28.04.2020, 13:03 166

La ora 9.30  peste 6.200 de utilizatori erau inregistrati in diferite etape de inscriere in aplicatie, iar peste 2.600 de aplicanti.finalizasera cu succes inscrierea pe siteul imminvest.ro, anunţă Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM). 

Operatorii FNGCIMM au inceput deja sa prelucreze primele solicitari, din cele peste 7400 inregistrate dupa doar doua ore si jumatate de la deschiderea aplicatiei.

Portalul www.imminvest.ro a fost deschis pentru aplicantii IMM marţi la ora 9.00.

Inca din primele minute de la deschiderea aplicatiei, un numar impresionant de IMM -uri au accesat programul, astfel la ora 9.30 peste 6200 de utilizatori erau inregistrati in diferite etape de inscriere in aplicatie, iar peste 2600 de aplicanti.finalizasera cu succes inscrierea.

Fondul de garantare le semnalează solicitantilor ca exista posibilitatea ca, in unele cazuri, sa apara o intarziere a raspunsurilor in completarea campurilor aplicatiei, cum ar fi confirmarea crearii user-ului si a parolei, sau a transmiterii mesajului de confirmare a inscrierii. Din cauza unor configurari tehnice aferente domeniilor YAHOO şi FREEMAIL.HU, mesajele transmise de aplicatia IMM Invest către adresele de e-mail din aceste domenii pot ajunge cu intarziere, dar cei care se gasesc in aceasta situatie trebuie să ştie ca aceste aspecte de ordin tehnic nu vor afecta inscrierea in program.

Garantia FNGCIMM SA - IFN este de maxim 80% din valoarea imprumutului, fara a depasi suma de 2,5 milioane euro/beneficiar si se emite la solicitarea institutiilor finantatoare partenere, pentru finantari aprobate, pe baza analizei documentelor prezentate de catre finantator.

FNGCIMM SA - IFN colaboreaza cu 27 institutii financiare in baza unor conventii de lucru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO