Eveniment

Bilanţul exploziei de la Maternitatea Giuleşti: 3 bebeluşi au murit iar alţi 8 au arsuri pe 50% din corp

16.08.2010, 23:18 24

Cei trei bebeluşi decedaţi în urma exploziei de la Giuleşti aumurit la maternitate, alţi opt nou-născuţi au fost duşi la SpitalulGrigore Alexandrescu în stare foarte gravă, având arsuri peste 50%din suprafaţa corpului, conform unor surse apropiate anchetei,informează Mediafax.

Conform unor surse apropiate anchetei, cei trei bebeluşi aumurit la Maternitatea Giuleşti, la scurt timp după explozie.

Ceilalţi opt nou-născuţi au fost duşi la Spitalul GrigoreAlexandrescu, în stare foarte gravă, având arsuri peste 50% dinsuprafaţa corpului.

Toţi copiii răniţi au acelaşi tip de arsură, pe aceeaşisuprafaţă de corp, ceea ce indică ipoteza producerii unei explozii,conform surselor citate.

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, adeclarat că cei trei bebeluşi care au murit au fost identificaţi,astfel încât să le fie anunţate familiile.

Maternitatea Giuleşti a fost pusă sub alertă imediat dupăexplozie, fiind chemate echipe suplimentare, de acasă, a adăugatArafat. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO