Eveniment

Bilanţ ISU Ialomiţa: 10 morţi şi şapte răniţi, în urma accidentului de pe DN 2A

Bilanţ ISU Ialomiţa: 10 morţi şi şapte răniţi, în...

Autor: Laura Buciu

05.10.2019, 07:26 729

Încă o persoană rănită în accidentul de pe DN 2A a murit, bilanţul final fiind de 10 morţi şi şapte răniţi, după impactul dintre un microbuz care ducea oamenii la serviciu şi un TIR, în zona localităţii Sf. Gheorghe din Ialomiţa.

Reprezentanţii ISU Ialomiţa au transmis, sâmbătă dimineaţa, că bilanţul final al accidentului rutier produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe din Ialomiţa arată că 10 oameni au murit şi şapte au fost răniţi.

„În accident au fost implicate 17 persoane, dintre care 16 din microbuz şi una din TIR. Bilanţ final: 10 decedaţi, între care şoferul tirului şi nouă persoane din microbuz”, arată ISU Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, trei persoane rănite au fost duse la Spitalul Slobozia şi patru către Spitalele Bagdasar şi Floareasca din Bucureşti.

Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineaţa, pasagerii spre locurile de muncă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO