Eveniment

Bărbatul dus la audieri, în cazul alertei cu bombă din Capitală, a spus că a făcut o glumă

Bărbatul dus la audieri, în cazul alertei cu bombă din...

Autor: Monica Moanea

09.06.2016, 16:17 5518

Potrivit sursei citate, bărbatul este paznicul clădirii de birouri. Acesta este bănuit că a sunat de pe o cartelă prepay, cu acelaşi număr cu care şi-a făcut şi contul de facebook, au declarat aceleaşi surse pentru MEDIAFAX.

La ora 13.55 la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată existenţa unui dispozitiv exploziv în incinta unei clădiri de birouri din Sectorul 1 al Capitalei. Imediat după apel, persoanele care lucrau în clădire au fost evacute.

"Am fost anunţaţi în jurul orei 13.45 de către superiorul nostru că în clădire ar fi o bombă şi că trebuie sa evacuăm clădirea. Nu ne-am panicat, am ieşit afară în ordine. Nu am văzut nimic suspect în timp ce am părăsit incinta. S-ar putea să fie o alarmă falsă, altfel ar fi gasit ceva până acum" a declarat un martor pentru MEDIAFAX.

O altă persoană care lucrează în clădire a povestit că tocmai ce ieşise din clădire cu puţin timp înainte să se dea alarma.

"Coborâsem la magazin să cumpăr ceva şi când am ieşit, era poliţia deja aici. Apoi i-am văzut pe colegii mei ieşind afară. Nu erau speriaţi, pentru că s-au mai făcut exerciţii de evacuare şi ştiau ce au de făcut. Nu ştiu dacă e doar o alarmă falsă", a povestit aceasta.

La ora transmiterii ştirii, poliţia a permisul accesul în clădire a persoanelor care au fost evacuate.

Bărbatul se află la audieri la Secţia 6 Poliţie urmând ca anchetatorii să stabilească exact circumstanţele în care a avut loc evenimentul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO