Eveniment

Bărbatul care ar fi provocat accidentul pe Bd. Dacia din Capitală a fost arestat

Bărbatul care ar fi provocat accidentul pe Bd. Dacia din...

Autor: Mihaela Gidei

05.02.2018, 14:51 166

Soţia şoferului care a provocat, sâmbătă după-amiaza, un accident pe Bulevardul Dacia, a declarat, luni, la ieşirea din spital, că, înainte de impact, bărbatul a crezut că îl filează, ameninţând-o cu moartea. După accident, femeia a cerut un ordin de protecţie.

"E bărbatul meu, îl iubesc, l-am iubit, dar nu mă aşteptam la asta. Mi-a spus că mă omoară şi a mai zis că ori voi muri eu astăzi, ori murim amândoi", a declarat femeia la ieşirea din spital.

Aceasta a recunoscut că a consumat cocaină, împreună cu soţul ei, înainte de a se urca în maşină, iar cearta a început de la un ruj despre care bărbatul a crezut că este un aparat de filaj.

"Am ieşit din casă, toate bune şi frumoase, iar în momentul în care a pornit maşina, mi-a văzut deasupra, în geanta, un ruj şi s-a panicat, a zis că i-am pus filaj - "te omor". Atunci a început episodul (...) Eu, practic, de la accident nu cred ca am nimic, m-am băgat sub bord. Loviturile le am de la bătaie, când s-a oprit cu maşina", a mărturisit partenera bărbatului.

După accident, femeia a cerut ordin de protecţie, susţinând că se teme de soţul ei. Aceasta a dat declaraţii procurorilor în timp ce era internată.

Soţul femeii a fost reţinut de procurori, duminică, după ce a fost externat. Ulterior el a fost arestat.

"Aveam viteză (..) Nu a fost cu intenţie. O excita (n.r. pe soţie ) când mergeam cu viteză", a declarat bărbatul după ce a fost externat.

Întrebat dacă era drogat, a răspuns: "Da, amândoi (n.r. şi partenera) eram".

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul nu avea permis de conducere emis de autorităţile din România, prezentând un document care ar atesta că deţine un astfel de act în alt stat. Anchetatorii verifică dacă documentul respectiv era valabil în România.

Accidentul care a avut loc, sâmbătă, pe Bulevardul Dacia din Bucureşti, este investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bărbatul fiind suspectat că a lovit intenţionat celelalte trei maşini, susţin surse judiciare. Şapte persoane au fost implicate în accident, cinci dintre ele fiind transportate la spital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO