Eveniment

Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei finanţează sisteme de apă şi încălzire

Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei finanţează sisteme de apă şi încălzire

Autor: Mediafax

19.06.2012, 00:00 459

Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE) este interesată să finanţeze proiecte de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă, de încălzire centralizată sau construcţia de locuinţe sociale, purtând discuţii în acest sens cu reprezentanţii Ministerului Dezvoltării. Marcel Boloş şi Iulian Matache, secretari de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), s-au întâlnit luni cu o delegaţie a BDCE, condusă de guvernatorul Rolf Wenzel.

"Delegaţia BDCE şi-a exprimat interesul de a iniţia negocierile pentru etapa a II-a a proiectului Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare, a staţiilor de tratare a apei potabile şi a staţiilor de epurare a apelor uzate în localităţile cu o populaţie de până la 50.000 de locuitori, proiect care urmează să fie implementat în perioada 2013 - 2017. Discuţiile au vizat şi (...) posibilitatea finanţării unui program de construcţie de locuinţe sociale, precum şi a reabilitării sistemelor centralizate de încălzire (CET)", se arată într-un comunicat al ministerului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO