Eveniment

Avocat: Banii primiţi de Petcu de la Petre Scrieciu, un împrumut acordat în urmă cu două luni

Autor: Mediafax

25.03.2011, 09:21 27

Marius Petcu a luat cei 40.000 de euro de la PetreScrieciu, el declarând în faţa procurorilor că aceşti banireprezentau un împrumut pe care i l-ar fi acordat omului de afaceriîn urmă cu două luni, a spus avocatul liderului sindical, AliceDrăghici.

Avocatul a declarat, joi noapte, pentru MEDIAFAX, că flagrantula avut loc în Snagov , în apropierea locului unde urma să fieconstruit complexul de agrement pentru sindicate.

Petcu le-a mai spus anchetatorilor că îl cunoaşte pePetre Scrieciu de mai mulţi ani şi că joi, cândprocurorii au organizat flagrantul, omul de afaceri i-a restituitun împrumut pe care liderul de sindicat i l-ar fi acordat în urmăcu două luni, a precizat Alice Drăghici.

Ea nu a putut da numele firmei care ar fi urmat să primeascălucrarea de construcţii pentru sindicate cuajutorul lui Petcu.

Alice Drăghici a mai spus că anchetatorii susţin că au probevideo şi audio, pe care însă nu le-au prezentat.Citiţi mai multdespre reţinerea liderului sindical Marius Petcu pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO